Sofierogatan 4a, 212 17 Malmö    040-93 30 70

Inomhusmålning

Inomhusmålning

Underarbete

Underarbetet är det viktigaste arbete en målare har. Om underarbetet haltar det minsta så minskar livslängden på den nya ytan drastiskt. Vi på LH Måleri satsar mycket på kvalitetssäkrad grund innan vi fortsätter med de mer kreativa bitarna i den skapande processen.

Finns gamla tapeter på väggarna ska dessa tvättas bort och alla ytor bredspacklas för att få en jämn och fin väggyta innan vi fäster upp nya tapeter, väv eller helt enkelt målar på ny färg.

Tapetsering

Tapetsering är fantastiskt! Med några rullar väl valda papperslängder kan man fullständigt förändra ett rums karaktär. Man ska välja sina nya tapeter med omsorg och sedan låter man oss göra jobbet med att fästa upp dem. Med tapeter kan man hitta på många roliga saker som t ex. fondväggar.

Väver

Färgväv gör en väggyta tredimensionell och är perfekt för den som vill ha målade väggar med lite liv i. Färgväv finns i mängder av olika strukturer och kräver ungefär samma förbehandling som vanlig tapetsering. Vi har stor erfarenhet av att fästa upp färgväv av olika slag.

Innertak

Innertak spacklas alltid först om det finns behov för det, och därefter monterar vi slät armeringsduk för en riktigt fin takyta och bästa hållbarhet. Färgen rollas på sist och vi fixar givetvis alla skarvar på bästa vis.

Dekor

Den dekor som finns på väggar och innertak i form av hålkärl och rosetter etc. gör stor skillnad för ett rum. Vi monterar dessa och ser till att de passar in i sin nya miljö på bästa sätt.

Finlir

Som målare är det alltid extra roligt att få uppdrag som innefattar finlirsarbete som ådringsmålning och marmorering. Hör med oss så kan vi berätta mer om vad vi är riktigt bra på!