Sofierogatan 4a, 212 17 Malmö    040-93 30 70

Målning & bygg

Målare och snickare är inte samma yrke, men i regel kan en målare en hel del om snickeri, liksom en snickare ofta är ganska duktig på att måla. Vi på LH Måleri fixar lättare snickerier och inredningsdetaljer om så önskas i samband med måleri.

Fönster och dörrar

Vi kan renovera dörrar och fönster som har gått sönder, och vi kan helt byta ut dem om så hellre önskas. När man fräschar upp interiören eller exteriören på sitt hus så är det viktigt att se till alla delar – inte bara väggytor. Fräscha väggar ger inte ett fullständigt lyft om inte dörrar och fönster också tas om hand.

Rivning och montering

Innan man kan dekorera hemmets ytor med nya strukturer och ny färg så måste de nya formerna vara färdiga. Du som behöver riva eller montera saker innan du tar hjälp av en målare behöver inte jaga flera olika firmor. Vi på LH Måleri både river och monterar, samt sänker, såväl innerväggar som innertak.

Byggnation

För att spinna vidare på konceptet beskrivet ovan så fixar vi gärna nya skåp åt dig, vi kan laga träfasader och byta gavelspetsar. Det finns egentligen inte mycket som vi målare på LH Måleri inte tar oss an, inom rimliga proportioner såklart. Känner du dig osäker på vad vi kan erbjuda för hjälp så tveka inte att höra av dig till oss!

Totalentreprenad för kök

Vill du byta ditt kök så kan vi ordna med totalentreprenad för att garantera toppkvalitet för ditt köksbyte. Vi fixar med allt från grund till målandet av den sista detaljen och tack vare våra samarbetspartners behöver du inte ha kontakt med någon mer än bara oss. Ditt kök kommer på plats snabbare, billigare – och bättre.