Sofierogatan 4a, 212 17 Malmö    040-93 30 70

Utomhusmålning

Utomhusmålning

Fasadmålning

Som målare får man arbeta på många olika sätt. Att måla fasade är väldigt annorlunda mot att måla väggar inomhus – här talar vi ofta om större ytor och behov av allt från byggnadsställningar till andra smarta patent för att nå alla skrymslen och vrår. Att måla fasader är roligt och vi på LH Måleri antar såväl stora fasadmålningsuppdrag som mindre.

Fasader i olika material

Byggnader är byggda i väldigt skiftande fasadmaterial och som målare är det givetvis grundläggande att veta hur varje yta ska behandlas för att uppnå bästa tänkbara resultat. Vi målar om allt från trä- till puts och plåtfasader och sköter givetvis alla relaterade uppgifter också.

Fönsterrenovering

När man låter en målare måla om sin fasad så ska man såklart se till att också renovera och måla fönstren så att de matchar den nya, fräscha fasaden. Vi på LH Måleri fixar såväl fasaden som fönstren åt dig och byter gärna ut detaljer om så skulle önskas.

Omsinkning och lackering

Ädelträ är fantastiskt vackert och något man i regel vill bevara i den mån det går. Genom att sinka om och lacka om dörrar i ädelträ blir de som nya. Låt oss ge liv åt dina ledsna dörrar!

Gavelspetsar och detaljer

När man renoverar ett hus eller en byggnad utvändigt så ligger fokus ofta på de stora bitarna, som att måla om fasaden eller byta ut alla fönster. Det som skiljer ett väl genomfört fasadjobb från ett mindre bra är oftast hur väl man har tagit hand om detaljerna. Vi på LH Måleri ser till att alla detaljer, som gavelspetsar m.m., på din fasad monteras, målas och fixas med största varsamhet.